Autor Téma: firefox 52.9.0 a o2 TV  (Přečteno 870 krát)

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
firefox 52.9.0 a o2 TV
« kdy: Červenec 23, 2018, 21:41:13 »
Prosím o radu.
Mám výše uvedenou verzi Firefoxu a nejde mi přehrát O2TV. Firefox chtěl povolit DMR- povoleno. Ale přehrávání nejde - hlášení "Firefox instaluje součásti potřebné k přehrávání audia nebo videa ........"
V doplňcích je u - "Modul Widevine pro dešifrování obsahu, poskytnutý společností Google Inc" hlášení: "modul Widevine pro dešifrování obsahu .......... bude brzy nainstalován".
To BRZY už je cca týden :-(
Prosím víte někdo co s tím?
Děkuji
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

jirkacbx

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 34
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #1 kdy: Červenec 30, 2018, 21:52:22 »
Na jiný stránce,třeba nějaký forum či podobně,kde je potřeba přihlášení,to neblbne?
Třeba na Tamiyaforum.cz někdy od konce května,přibližně,se lidi ze svýho pc nepřihlásí,ale ze sousedního bytu,
se stejným poskytovatelem,jen trochu jiný pc,možná i systém či doplnky,se v pohodě přihlásí.
Zkus se připojit u souseda či jinde,třeba přes mobil či jinak a hledat chybu spíše ve stávajícím připojení a železe,z kterýho se připojuješ.
Sice rada tak nějak "na prd",ale aspon něco trochu :-)

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #2 kdy: Červenec 31, 2018, 15:51:41 »
Díky,
zkusím se připojit jinde. S přihlášením problém není. Uvidím až to zkusím, pak dám vědět
díky :-)
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #3 kdy: Srpen 01, 2018, 19:55:04 »
pro upřesnění přikládám obrázky :-)
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #4 kdy: Srpen 01, 2018, 19:56:04 »
omlouvám se, chybička
teď ten druhý
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

alda81

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 437
  • Karma: +17/-0
    • Zobrazit profil
    • aldacerny.cz
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #5 kdy: Srpen 02, 2018, 17:59:50 »
zkoušel jsi jiný prohlížeč, třeba přímo Chrome od Googlu?
já jen, že tam mě to jede hned a u Firefoxe mám stejný problém jako ty, docela se obávám, že nacpat tyhle proprietární sračky do Firefoxe (ESR) v linuxu bude nejspíš neřešitelný problém
Nutné čtení pro všechny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #6 kdy: Srpen 02, 2018, 21:13:36 »
Díky,
Chromium od Google taky nic
další prolížeč kro Konquertoru mne nenapadl :-(
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

alda81

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 437
  • Karma: +17/-0
    • Zobrazit profil
    • aldacerny.cz
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #7 kdy: Srpen 02, 2018, 22:32:37 »
já ale nepsal Chromium, ale Chrome  ;)

jak jej dostat do Mageii jsem kdysi sepsal tady https://forum.mageia.cz/index.php/topic,713.msg5741.html#msg5741 - návod je to dost fousatý (v současné době už není 32bitová verze), ale stále funkční
Nutné čtení pro všechny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 43
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #8 kdy: Srpen 03, 2018, 07:34:11 »
mno nevím, jestli ten návod má fousy ;)
ale je dobrej a hlavně funkční!  :) :D
Chrome jede a o2 taky, konečně nemusí restartovat notes do widlí abych koukal na TV
Tisíceré díky :)
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 64bit

alda81

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 437
  • Karma: +17/-0
    • Zobrazit profil
    • aldacerny.cz
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #9 kdy: Srpen 04, 2018, 11:38:15 »
ta již nepotřebná nutnost rebootu to widlí, která tímto odpadla, mě těší :)
Nutné čtení pro všechny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

Joelp

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Příspěvků: 421
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:firefox 52.9.0 a o2 TV
« Odpověď #10 kdy: Srpen 06, 2018, 18:40:29 »
Problém s povolením/instalací DRM ve Firefox je nahlášený bug. Já to řeším tak, že jsem si stáhl Firefox ze serverů Mozilly. Tam to povolit lze.