KDE4 občas spadlo??? Od verzie 4.2.x nepamätám, že by mi čokoľvek v ňom spadlo (samozrejme ak som neskúšal nejakú alphu). Kdež to aj dnes mi napr. zo tri razy spadli jednotlivé aplikácie, a to myslím, že dosť podstatné (dolphin, konqueror, systemssettings5). Nerobil som nič zvláštne. Len som chcel s počítačom normálne pracovať, ako som zvyknutý.
A to už nehovorím o možnostiach zmeny vzhľadu, doinštalovávania iných tém... Ak človek nechce využívať čosi, čo je predinštalované, tak veľmi často doinštalovať akúsi inú tému je problém. Nestačí použiť čarovné tlačítko "Získať tému". Treba ísť na stránky projektu KDE, stiahnuť, naštudovať, nainštalovať. Niekto povie, že hľadám dieru v celom, ale ja stále opakujem - počítač je na prácu nie na strácanie času chodením naokolo. Pritom chcem mať systém nastavený na svoj obraz. Preto používam Linux, lebo mi zaručuje stabilitu, pritom modulárnosť a obrovské možnosti. Ale to, čo ponúka Plasma, je buď krok kamsi mimo MOJE predstavy, alebo je fakt len v plienkach.