Zdravím,
narazil jsem na problém, že Brasero ve verzi 3.6.1 nechce vypálit klasické Audio CD. Při pokusu o přidání jakékoliv mp3 skladby to zahlásí, že daný soubor není vhodný formát pro audio/video. Dané mp3 soubory mohu bez nejmenších problémů přehrát. V minulosti (již od Mandriva2007.1) jsem neměl s touto akcí v Braseru žádný problém.
Pročítal jsem fóra a našel jsem toto řešení na RedHatu (comment 6), ale nevím jak jej aplikovat v systému Mageia.
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=883983Mám Mageiu3 64bit Gnome3.6.2 se všemi aktualizacemi, gstreamer good, bad, ugly (tainted) ve verzích 0.10 i 1.05
Údajně tento problém s přechodem z mp3parse na mpegaudioparse řeší poslední verze Brasera 3.8, který by měl být v Couldronu. Je možné a bezpečné tuto verzi dostat do mojí instalace? Nerad používám cokoliv mimo oficiální repa (mezi které počítám i Peťošovi), proto bych uvítal tip, odkud případně stáhnout rpm balíček s poslední verzí, abych si nepřivodil více starostí než je nemožnost vypalování audio CD.
Moje stařičké originální autorádio (takže nestandartní rozměry) totiž neumí mp3 formát. :-(
Díky
Jupin z Olomóca