Když spustím caffeine z konzole, objeví se tohle:
** (process:10465): WARNING **: Trying to register gtype 'GMountMountFlags' as enum when in fact it is of type 'GFlags'
** (process:10465): WARNING **: Trying to register gtype 'GDriveStartFlags' as enum when in fact it is of type 'GFlags'
** (process:10465): WARNING **: Trying to register gtype 'GSocketMsgFlags' as enum when in fact it is of type 'GFlags'
a pak caffeine naběhne.
Když kliknu na ikonu v systray (aktivuji "deaktivaci" spořiče), objeví se v konzoli tohle:
(22 říj 2012) 13:55:50 INFO: User has clicked the Caffeine icon
(22 říj 2012) 13:55:50 INFO: Attempting to detect screensaver/powersaving type... (0 dbus failures so far)
(22 říj 2012) 13:55:50 INFO: Successfully detected screensaver and powersaving type: KDE
(22 říj 2012) 13:55:52 INFO: Caffeine is now preventing powersaving modes and screensaver activation (KDE)
a tváří se, že normálně fachčí, ale spořič nezablokuje. Dokonce i když si do seznamu caffeine dám programy, u kterých se má spořič deaktivovat, tak při jejich spuštění se caffeine aktivuje, ale se stejným výsledkem - spořič naběhne.
Ještě připomínám, že nyní jej teď mám instalovaný z repa BlogDreake, kde je verze 1.0.1 přímo pro MGA 2.
Pročítal jsem na jejich stránkách ke caffeine diskuze, ale můj problém to nevyřešilo (viz:
http://blogdrake.net/consulta/caffeine-no-se-abre#comments ). Než se pokusím nějak na španělských stránkách montovat do fóra ( španělsky neumím ani žblechtnout), má někdo prosím nějaké nápady, jestli se to dá nějak řešit?