Autor Téma: RapidShare  (Přečteno 2559 krát)

Rutoslav

• Full Member
    • Zobrazit profil
RapidShare
« kdy: Srpen 23, 2012, 21:44:05 »
Přeji dobrý den,
v Linuxu jsem řekl bych amatér, prostě už jsem nechtěl Widle, navíc se mi konkrétně Mageia dosti líbí a po cca měsíci používání laikem vše funguje, je to rychlé a tak dále, a tak dále... Jenomže stále řeším jeden problém. Mám premium účet na RapidShare a dost často z toho stahuji. Takže se Vás ptám, pánové do Linuxu vzdělaní, jak se dá jednoduše stahovat z Rapidu s premium účtem v Mageie?(ať žije sklonování) ;D. Mám na mysli něco, kde prostě naházím linky a bude to stahovat samo, aniž bych musel tupě dávat každý link do prohlížeče... >:( Děkuji za odpověď,
Rutoslav

Yullaw

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
Re:RapidShare
« Odpověď #1 kdy: Srpen 23, 2012, 23:10:31 »
Pro stažení dat z rapidshare.com (i CZshare.com) s premium účtem jsem používal FatRat, do kterého se nakopírují všechny linky a jedním kliknutím se spustí stahování do předem nastavené složky. Download může být zastaven a znovu spuštěn, kdy stahování pokračuje dále.

Nenapsal jsi verzi Mageii 1 nebo 2, 32bit či 64bitovou architekturu, tak aspoň napíšu přehled dostupnosti:

• Oficiální repozitáře Mageii (1 a 2): - doposud FatRat není dostupný. Byla nahlášená žádost o vytvoření balíčku (Bug#2180)
  • Peťošův repozitář (http://petos.cz):
    • Mageia 1: dostupná verze fatrat-1.2.0-0.beta1.4.beta1pts1.i586.rpm + pluginy
    • Mageia 2: zatím nebyl balíček vytvořen (poprosíme Peťoše  ;))
  • v neoficiálních repozitářích (blogdrake.net) je dostupný fatrat 1.1.3 pro MGA 1 a 2
« Poslední změna: Srpen 23, 2012, 23:12:21 od Yullaw »

Mageia 6 (64bit), KDE Plasma 5.8.7, Kernel 4.9.56-desktop-1.mga6
Notebook Acer Aspire E1-571G
CPU:Intel® Core i5-3230M 2.6GHz, GPU:Intel+nVidia Optimus GeForce 710M

alda81

• Sr. Member
    • Zobrazit profil
    • aldacerny.cz
« Odpověď #2 kdy: Srpen 23, 2012, 23:52:28 »
trošku víc náročnější na paměť je multiplatformní nástroj jDownloader využívající javu, já si na něj zvyknul, takže většinou používám jej, stáhnout si to můžeš přímo ze stránek projektu

pokud by ses rozhodl pro jDownloader a nešlo ti to nainstalovat nebo spustit, tak se ozvi, pokusím se ti návod z oficiálních stránek přeložit do řeči tvého kmene
Nutné čtení pro všechny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

Rutoslav

• Full Member
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Srpen 24, 2012, 08:42:50 »
Pánové děkuji vám moc. Zkusím se poprat s obojím. Jinak mám 32bit a Mageiu 2...