Autor Téma: prevod kodovaneho DVD  (Přečteno 2124 krát)

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
prevod kodovaneho DVD
« kdy: Červenec 27, 2013, 22:58:49 »
Poradite mi jak nakopiruju film z originalniho DVD do sveho pc?
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

alda81

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 441
  • Karma: +18/-0
    • Zobrazit profil
    • aldacerny.cz
Re:prevod kodovaneho DVD
« Odpověď #1 kdy: Červenec 28, 2013, 08:56:29 »
můžeš zkusit třeba AcidRIP (ten je ve zdrojích) - inspirace získána odtud http://www.cyberciti.biz/tips/linux-dvd-ripper-software.html už je to nějaký pátek, kdy jsem něco podobného dělal

nebo třeba DVD Shrink spuštěný pod wine
Nutné čtení pro všechny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

Rellik

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 263
  • Karma: +1/-2
  • Kubuntu/64bit
    • Zobrazit profil
    • dv-foto.cz
Re:prevod kodovaneho DVD
« Odpověď #2 kdy: Červenec 28, 2013, 17:44:01 »
Můžeš vyzkoušet i k9copy http://k9copy.sourceforge.net/web/index.php/en/ (měl by být i v repu) je to takový linuxový DVD Shrink. Dřív jsem s ním taky pracoval.
Kubuntu/64bit / Intel Core i3 @3,5GHz, 16Gb ram, intel HD Graphics 4600, HDD 1Tb (data) + 128Gb SSD (system)

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
Re:prevod kodovaneho DVD
« Odpověď #3 kdy: Červenec 30, 2013, 00:02:34 »
dik za rady, nemel jsem wine a nechtel jsem ho v pc, protoze se mi vzdy po instalaci wine objevi problemy. nakonec to tak dopadlo a pomoci shrinku jsem to prevedl.
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

tomyp

  • Jr. Member
  • **
  • Příspěvků: 81
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
Re:prevod kodovaneho DVD
« Odpověď #4 kdy: Červenec 30, 2013, 20:59:56 »
v k3b je v ulohach ripovat DVD. To by nestačilo? Ale je to jenom palba do tmy, já to nikdy nepoužil :D
MGA 6 64bit KDE
Smrt a daně jsou jisté, daně jistější

Ivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 273
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
Re:prevod kodovaneho DVD
« Odpověď #5 kdy: Červenec 30, 2013, 21:04:04 »
K3B kódované DVD nevie zripovať.
Mageia 6/64 bit
Plasma5