Autor Téma: world of tanks  (Přečteno 1471 krát)

lilisek

  • Host
world of tanks
« kdy: Červenec 15, 2013, 20:31:25 »
nevi nekdo jak to nainstalovat do mageia ? mageia se mne moc libi a nechci se uz vracet na win .
muze nekdo dat postup na youtub jak ? ubuntu jde a ale to prostredi mne nevyhovuje tak proto na megeia .

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +17/-2
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:world of tanks
« Odpověď #1 kdy: Červenec 15, 2013, 22:36:15 »
a jak to instalujes v Ubuntu?
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

lilisek

  • Host
Re:world of tanks
« Odpověď #2 kdy: Červenec 17, 2013, 22:10:50 »
na youtube je navod jak zprovoznit world of tanks ale ja to este nezkousel a proto se ptam jestli nekdo nevi jak to zprovoznit pro mageia ? wine mam aktualni ale kdyz to chci instalovat tak ta aplikace mne napise ze se chce restartovat .ma stim take nekdo zkusenosti ? rozchodil to nekdo v mageia ?


mig31

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 101
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:world of tanks
« Odpověď #3 kdy: Červenec 18, 2013, 07:29:58 »
Dle stranek hry pro sprovozneni je potreba jenom wine urcite verzi vyse nez x.xx. A toto Mageia splnuje. Tak,z e pokud' to funguje v Ubutnu bude to fungovat v Mageia.
Desktop: Corei3-4160@3,6GHz 4 GB RAM Nvidia GTX650 1GB VRAM Mageia 6 64-bit KDE5
Notebook: Hp Pavilion dm1 Intel Pentium 1,3Ghz 3GB RAM Mageia 5 64-bit KDE4