Autor Téma: Aktualizace  (Přečteno 4168 krát)

jamys601

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 121
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re:Aktualizace
« Odpověď #15 kdy: Leden 27, 2013, 17:43:14 »
No to je záhada, já mám mageiu 2 plně aktualizovanou, Mint ve Virtualboxu taky plně aktualizovanou a s timto problemem jsem se nikdy nesetkal. je ale fakt, že mám 64-bit.
ASUS A52J, ATI RADEON HD 5470, Intel CORE i3 2.13 GHz, 4GB RAM, Mageia 5 64-bit, KDE

Ivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 273
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
Re:Aktualizace
« Odpověď #16 kdy: Leden 27, 2013, 17:47:41 »
Ja mám aj 32 aj 64 bit na rôznych počítačoch (aj na staručkom P4 1.6 GH) a všade to funguje. Kedysi dáááávno s tým problém bol (to sa ešte "písala" Mandriva). Ale teraz všetko ide v poriadku. Nič si nenastavoval?
Mageia 6/64 bit
Plasma5

miljar

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 16
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Aktualizace
« Odpověď #17 kdy: Leden 27, 2013, 20:02:45 »
Právě že nic jsem nenastavoval. Po instalaci z livecd vše ok.
Uspat na disk i do RAM. Po aktualizaci jde v Mageii uspat do RAM, v Mintu uspat na HDD.

Ivko

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 273
  • Karma: +2/-1
    • Zobrazit profil
Re:Aktualizace
« Odpověď #18 kdy: Leden 27, 2013, 20:08:36 »
a nevieš to inštalovať z DVD? Nie Live.
Mageia 6/64 bit
Plasma5