Autor Téma: mozilla neotvira pdf  (Přečteno 2706 krát)

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
mozilla neotvira pdf
« kdy: Březen 27, 2012, 18:42:14 »
Mam problem s firefoxem, kdyz mi prijde mailem priloha v pdf a chci ji otevrit primo ze mailu tak to napise chybovou hlasku. Musim dat soubor ulozit a pak otevrit. Zkousel jsem aktualizovat doplnky pro firefox, ale je to stale stejne:-( Je to urcite nejaka kravina, ale nemuzu na to prijit.
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #1 kdy: Březen 27, 2012, 18:56:49 »
Tak pokud by mel nekdo podobny problem, tak staci navstivit stranky www.adobe.com a stahnout rpm balicek adobe reader a ten nainstalovat.
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

Rellik

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 263
  • Karma: +1/-2
  • Kubuntu/64bit
    • Zobrazit profil
    • dv-foto.cz
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #2 kdy: Březen 27, 2012, 21:26:42 »
Nemusíš nic navštěvovat... stačí si doinstalovat Okular, i když ten by měl být v základní instalaci...
Kubuntu/64bit / Intel Core i3 @3,5GHz, 16Gb ram, intel HD Graphics 4600, HDD 1Tb (data) + 128Gb SSD (system)

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +17/-2
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #3 kdy: Březen 27, 2012, 21:29:37 »
Nemusíš nic navštěvovat... stačí si doinstalovat Okular, i když ten by měl být v základní instalaci...
Neni, pokud neinstaluje KDE. Ale staci doinstalovat budto Okular nebo evince a mas totez, jen mene narocne na vykon pocitace...
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #4 kdy: Březen 27, 2012, 23:40:49 »
Okular v pc nainstalovanej mam, byl tam od instalace, ale ten mi to otviral pouze kdyz jsem soubor stahnul a az stazenej ho dal otevrit. Dokonce jsem i v nastaveni mozilli zvolil okular jako program, ktery ma otevirat pdf soubory a stejne to vzdy hodilo tu chybovou hlasku. Ted kdyz jsem doinstaloval ten acrobat tak to jede v pohode.
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

Joelp

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Příspěvků: 456
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #5 kdy: Březen 28, 2012, 20:03:46 »
Předpokládám, že tím mozilla myslíš Mozilla Thunderbird:
Úpravy -> předvolby -> Přílohy -> Dokument PDF:
tam vybereš požadovanou akci / program, kterým to má otevřít ;)
« Poslední změna: Březen 28, 2012, 20:05:24 od Joelp »

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #6 kdy: Březen 28, 2012, 20:20:29 »
Ne myslel jsem mozilla firefox
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

Joelp

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Příspěvků: 456
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #7 kdy: Březen 28, 2012, 22:06:39 »
Jelimož je to Mozilla, tak to ve Firefoxu hledej na stejném místě. Ve Firefoxu to ovšem není příloha, ale aplikace. Občas neškodí podívat se do nastavení programů ;)

LUTEC

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +1/-1
  • MGA 6; plasma
    • Zobrazit profil
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #8 kdy: Březen 30, 2012, 14:45:48 »
Jelimož je to Mozilla, tak to ve Firefoxu hledej na stejném místě. Ve Firefoxu to ovšem není příloha, ale aplikace. Občas neškodí podívat se do nastavení programů ;)

Kdyz se podivas o par prizpevku vys tak tam jsem psal, ze jsem tohle zkousel a stejne mi to neslo.
Mageia 6 (64bit), plasma
NTB HP pavilion dm3,
CPU:‎AMD Athlon(tm) Neo X2 Dual Core Processor L335
GK: ‎RV710/M92 [Mobility Radeon HD 4330/4350/4550]
       ‎RS780M [Mobility Radeon HD 3200]

Joelp

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Příspěvků: 456
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:mozilla neotvira pdf
« Odpověď #9 kdy: Duben 02, 2012, 08:49:11 »
Tak jsi to nastavil špatně. Pošli sem printscreen okna nastavení.

u mě to vypadá takto: