Nastavení systému a serverových služeb > Instalace distribuce Mageia

Kdo poradí laikovi?

<< < (2/2)

Joelp:

--- Citace: emines  Srpen 14, 2021, 12:47:31 ---Nevím, jestli jsem takový hlupák nebo je to pro obyčejné lidi schválně nepochopitelné, chtěl jsem dopsat dodatek do mého prvního dotazu, ale nikde možnost upravit text nebo smazat, tak musím pořád sám sobě odpovídat... proč to nejde normálně logicky a musí to být tak složité? asi aby to odradilo laika, který má zájem se něco přiučit, jinak to nechápu. Jestli má někdo na mě nervy, ať mi poradí, moje už jsou v p....

--- Konce citace ---

Ahoj, nic není šložité. Stačí doplnit další informace do dalšího postu. Úprava je zakázána schválně. Pokud někdo horlivě upravuje texty, tak celá diskuze pro další lidi nedává smysl.

Joelp:

--- Citace: emines  Srpen 14, 2021, 13:42:18 ---znovu jsem zkoušel ten součet a hlásí mi to doslova: "Nenalezeny správně formátováné řádky SHA512 kontrolního součtu". Stažené ISO a kontr. souč. mám ze stránek Mageia.cz a podle návodu na wiki.mageia.cz/... se mi to nedaří. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? No zatím si píšu sám se sebou, snad se tu najde nějaký odborník, díky Emi

--- Konce citace ---

Chtělo by to lepší popis. Takto není vůbec jasné co a jak děláš

Joelp:
Mělo by stačit, v režimu UEFI, systém nainstalvat. Pak pomocí UEFI boot menu BIOSu zvolit odkud se má bootovat.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi