Notebook a grafiku jsem tam napsal.
Tak jádrem to asi nebude, před chvílí se mi to kouslo i v tom kernel-desktop-5.10.12-1.mga7, ale v tom novějším kernel-desktop-5.10.14-1.mga7 to dělalo o dost častěji. Kouslo se jen grafické prostředí, když jsem vložil video do Pitivi a chtěl jej myší přiblížit, dále už v grafickém prostředí nešlo nic dělat, je neustále přeskakoval poslední příkaz myší a video se přibližovalo a oddalovalo stále dokola, když jsem se snažil dělat něco myší tak to přeskakovaní zrychlilo.
Přepnul jsme se ctrl+alt+F2 na konzoli a ta fungovala. Vypsal jsem top, ale nic zvláštního jsem tam neviděl, viz příloha.
Napsal jsem reboot a počítač se restartoval.
Teď při psaní příspěvku se mi stalo že jsem chtěl upravit obrázek v Gimpu a při jeho spuštění nebyly vidět texty v menu jako "Soubor - Upravit - Vybrat atd.." ale když sem po nich přejel myší tak se text v menu zobrazili. Také v liště nápis "Mageia" byl modrý. Prostě to občas graficky zablbne.
Teď to udělal zas když jsem udělal červenou čáru přes ten obrázek v Gimpu, viz příloha snímek obrazovky, jo a mám dva monitory.