Autor Téma: Aegisub Mageia  (Přečteno 3633 krát)

Petra

• Jr. Member
  • **
  • www.transparentprague.cz
    • Zobrazit profil
    • Bipolární afektivní porucha
Aegisub Mageia
« kdy: Březen 08, 2013, 22:30:33 »
Pěkný večer . Nenašel jsem zatím Aegisub RPM Mageia . Na Fedoru,Mandrivu atd jsou . Případně zkušenější by snad mohli udělat RPM ? Vím že se to nehodí ale musím přepínat na Debian  :'( .
Ve jménu české mentality a předsudků, mýtů ruce pryč od mé maličkosti. Jsem psychiatrická pacientka. Tedy podle většině patřím zavřít abych někomu neublížila. Vášnivá knihomolka která přečte téměř vše. Věřím že zde jsou uživatelé rozumnější se širokým rozhledem a nadhledem.

Peťoš

• Administrator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:Aegisub Mageia
« Odpověď #1 kdy: Březen 08, 2013, 22:35:10 »
Co to je? program? Odkaz na stranku projektu, kdyz neco chces?

Udelam, ale ted jedu na lyze. Pak zacnu zprovoznovat BuildSystem (viz petos.cz)
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

jamys601

• Full Member
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Březen 09, 2013, 08:06:26 »
Můžeš zatím nainstalovat rpm z Mandrivy, zkoušel jsem to a vypadá to, že funguje. Najdi si jej přímo z repozitářů Mandrivy na http://mirror.yandex.ru/mandriva/official/2011/i586/media/contrib/release/ - neboj se toho ruského serveru, jsou tam oficiální zdroje Mandrivy 2011.
Dell Inspiron 17 5000 Series, Intel CORE i7, 8GB, RAM, Mageia 9 KDE - Plasma aktuální
ASUS A52J, ATI RADEON HD 5470, Intel CORE i3 2.13 GHz, 6GB RAM, OpenSuse Tumbleweed, KDE - Plasma aktuální

Petra

• Jr. Member
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Březen 09, 2013, 10:51:56 »
Petoš : Omlouvám se . Ano program na úpravu titulků, free který je velmi kvalitní a jednoduchý.

http://www.aegisub.org/

jamys601 : Děkuji zkusím to .
Ve jménu české mentality a předsudků, mýtů ruce pryč od mé maličkosti. Jsem psychiatrická pacientka. Tedy podle většině patřím zavřít abych někomu neublížila. Vášnivá knihomolka která přečte téměř vše. Věřím že zde jsou uživatelé rozumnější se širokým rozhledem a nadhledem.

Petra

• Jr. Member
  • **
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Březen 12, 2013, 19:14:15 »
Bohužel ani ťuk . Počkám až Peťoš udělá rpm . Moc děkuji Peťo ;)

Yullaw

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Březen 26, 2013, 18:01:41 »
Pěkný večer . Nenašel jsem zatím Aegisub RPM Mageia . Na Fedoru,Mandrivu atd jsou . Případně zkušenější by snad mohli udělat RPM ? Vím že se to nehodí ale musím přepínat na Debian  :'( .

Již byl hlášen požadavek o vytvoření RPM pro Mageiu - Bug#1552

Mageia 6 (64bit), KDE Plasma 5.8.7, Kernel 4.9.56-desktop-1.mga6
Notebook Acer Aspire E1-571G
CPU:Intel® Core i5-3230M 2.6GHz, GPU:Intel+nVidia Optimus GeForce 710M