...Tak a teď to přepsat, přeložit do EN, vyhledat již známé bugy a poslat......
Tak jsem to zkusil s RC a v globale se stejnými výsledky. Prostě nejsem schopný provést instalaci. Pouze jednou jedinkrát jsem se dostal k instalaci balíčků a stejně to zase skončilo chybou. Prošel jsem si errata k instalaci a zkusil oba způsoby. Většinou to skončí kernel panic a hláškou o "corrupted data".V efi modu se objeví úvodní obrazovka - zvolím instalaci a ...kernel panic.V legaci se objeví úvodní obrazovka - pro jistotu xdriver=vesa a opět zamrznutí. Pouze tady se mi jednou podařilo spustit instalaci, asi při druhém pokusu.V záchvatu zoufalství jsem si řekl: zlikviduješ windows 7 - ale to prostě nejde, já nejsem schopný se dostat k rozdělení disku. By mě zajímalo co ten instalátor hledá na těch discích za štěstí. V téhle prvotní fázi (odklepnu instalaci)by měl snad akorát zjistit, že má k dispozici HDD. Až při rozdělování disku by se v tom měl teprve vrtat a při blbém rozdělení zkolabovat.Poslední varianta je, že je nadrbaná mechanika způsobem, že pracuje na principu náhodných výbuchů. To by mě teda dožralo.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.