Autor Téma: Pixma ip4850  (Přečteno 3002 krát)

orlik1

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Pixma ip4850
« kdy: Říjen 11, 2012, 11:48:35 »
Ma nekdo zkusenosti se "spojizdnenim" teto tiskarny v Magei? U jinych linux distribuci (ubuntu, opensuse) se chova jako pripojena, ale netiskne, ani kontrolni stranku.
Ve win s instalackou ovladace tiskarna tiskne.
Kdyby se bříza nestyděla, tak hoří i pod vodou.

Peťoš

• Administrator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:Pixma ip4850
« Odpověď #1 kdy: Říjen 11, 2012, 11:55:56 »
Bohuzel se bojim, ze pokud s tim ani v jinych distrech nikdo nerozbehal a vzhledem k tomu, ze to je Canon, tak jsem velmi skepticky. Nemam a nezkousel jsem konkr. tento, ale Canony pouzivaji zbastlene vlastni drivery, ktere funguji dle tlaku, teploty, rosneho bodu, nadmorske vysky a dne v Mayskem kalendari.
Do linuxu si kup tiskarnu pokud mozno jinou...
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru

orlik1

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Pixma ip4850
« Odpověď #2 kdy: Říjen 11, 2012, 14:26:00 »
Diky za nazor, myslel jsem si to. Na jinych distrch tvrdili, ze by to behat v pohode melo a ze canon je napr.v opensuse kvalitne podporova. Sel jsem do te tiskarny, protoze jsem mel 5 let canon pixmu ip4000, a v mandive slapala dobre(i obraceni listu atd) krome tisku fotek, takze jen kvuli oddelenym inkoustum jsem ji kupoval.
A pro ty, co to ctou, ma tato tiskarna polovicni tonery a dvojnasobnou cenu oproti 4000.(mozna ze zvelicuji, ale asi tak to je)
Kdyby se bříza nestyděla, tak hoří i pod vodou.