Autor Téma: Eror firefoxu?  (Přečteno 2407 krát)

Rellik

• Sr. Member
  • Kubuntu/64bit
    • Zobrazit profil
    • dv-foto.cz
Eror firefoxu?
« kdy: Červen 13, 2012, 19:29:06 »
Nazdar. Začal se mi dnes zobrazovat ve firefoxu takový informační eror. Při použití jakékoliv klávesové zkratky se mi nahoře zobrazí černý pruh s informací "K ukončení režimu celé obrazovky stiskněte klávesu ECS". Dělá to i u některých samostatných písmen a znaků. Hmm jak to tak teď zkouším, dělá to při každém zmáčknutí čehokoliv na klávesnici (kromě mezerníku)... Setkal se s tím už někdo?
Kubuntu/64bit / Intel Core i3 @3,5GHz, 16Gb ram, intel HD Graphics 4600, HDD 1Tb (data) + 128Gb SSD (system)

Vlasta

• Host
Re:Eror firefoxu?
« Odpověď #1 kdy: Červen 14, 2012, 10:19:12 »
Podle mne nejde o chybu Firefoxu ale o to, že máš puštěný grafický program přes celou obrazovku. Toto dělají i programy pro přehrávání videa. Soudím podle toho co máš spuštěného za program dole na liště.

Rellik

• Sr. Member
  • Kubuntu/64bit
    • Zobrazit profil
    • dv-foto.cz
« Odpověď #2 kdy: Červen 14, 2012, 12:34:31 »
No kdybych měl něco přes celou obrazovku, tak bych těžko udělal tento screen ne? :) Jinak dnes po spuštění pc to už nedělá. Bylo to asi způsobené aktualizací Flashe ve firefoxu. Schválně sem teď spustil ty samé programy a taky nic...
Takže se toto téma může smazat. Kdyby mě včera napadlo restartovat systém (možná stačilo firefox), tak sem nemusel zakládat toto téma.. No co už, po víně už to tak nemyslí... :)
Kubuntu/64bit / Intel Core i3 @3,5GHz, 16Gb ram, intel HD Graphics 4600, HDD 1Tb (data) + 128Gb SSD (system)

Joelp

• Administrator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
    • blog
« Odpověď #3 kdy: Červen 15, 2012, 20:13:39 »
Firefox nikdy takovéto hlášení nepsal. Firefox navíc pro vstup a opuštění celoobrazovkového režimu používá klávesu F11.
Tady toto hlášení píše FlashPlayer plugin.
cat /etc/mageia-release
Mageia release 9 (Official) for x86_64

Peťoš

• Administrator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
« Odpověď #4 kdy: Červen 16, 2012, 13:23:15 »
Firefox nikdy takovéto hlášení nepsal. Firefox navíc pro vstup a opuštění celoobrazovkového režimu používá klávesu F11.
Tady toto hlášení píše FlashPlayer plugin.
Vysledek: prekontroluj si pluginy a rozsireni FF.
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru