Prvé problémy nastali ako u Rellika po aktualizácii systému (ešte v Mandriva 2010). Potom v povýšení na 2010.2 znova a už to nešlo spraviť a to som skúšal dávať 2010, 2010.1 2011 a nešla ani Magea, poskúšal som všetky dostupné distrá čo som mal na CD (fedora, opensuse, debian, všetky Mandrivy 2009-2010.2 2011, ubuntu). Lenže to blbé nastavenie sa prenášalo. Mne sa páčilo, že keď som povýšil tak mi všetko ostalo zachované vrátane rozloženia vecí na ploche. Lenže to nebolo to hlavné
Tak som sa rozčúlil, zazálohoval som všetky dáta a preformátoval celý disk dal som Mandrvu 2010.2 a zrazu všetko šlo čo sa týkalo tlačiarne, ale nešlo skype. Tak som to znovu preformátoval a dal som Maegeu. Od vtedy mi to ide a viac do toho nešiaham. Síce aktualizácie povolujem ale snažím sa teraz dívať na to čo v nich je. Pred tým mi to bolo jedno. Tým nechcem povedať, že tomu rozumiem.
Je možné a je to určité, že v tom nastavení niečo bolo ale nemohol som nič nájsť a preto všetko to čo obsahovalo niečo ako tlačiareň alebo spojenie s ňou som vymazával, ale nepomohlo, preto formát celého disku a ten to poriešil.