Autor Téma: Tor Browser Bundle  (Přečteno 2979 krát)

Malfborn

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Tor Browser Bundle
« kdy: Únor 28, 2012, 19:27:29 »
Ahoj všem,
zvláště těm, co používají Tor na Mageie. Před týdnem jsem použil aplikaci Tor Browser Bundle pro zprovoznění Toru bez nutnosti instalace. Všechno bylo nastaveno správně pro funkci Tor Relay, fungovaly i porty, udělal jsem pro ně výjimku ve firewallu a port forwarding na routeru. Vidalia potvrdila, že spojení funguje dobře. Bohužel asi dva dny zpátky přestaly porty fungovat pro poskytování funkce Tor Relay. Zkoušel jsem vše po absolutní vypnutí osobního firewallu i Msecu a nic. Tor jsem používál jen na linuxu, ale dneska jsem ho zkoušel i pod win ve stejném notebooku a tam funkce Tor Relay i s ověřením portů fungovala asi 2 hodiny a pak taky přestala, čili je možné, že chyba je na straně funkčnosti Tor sítě jako takové. Poskytovatel spojení spíše neblokuje, používám upc a s torrenty například nikdy problém nebyl. Kdybyste o tom něco věděli, děkuji za informace :) . Používám KDE 4.6.5 a Mageiu 1.

Joelp

• Administrator
  • Hero Member
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:Tor Browser Bundle
« Odpověď #1 kdy: Únor 28, 2012, 23:01:18 »
jestli to dělá i ve windows, bude chyba někde na straně sítě. Router, switch, ISP, ...

Zkoušel jsi restartovat všechny aktivní prvky co máš v síti?
cat /etc/mageia-release
Mageia release 9 (Official) for x86_64

Malfborn

• Newbie
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Tor Browser Bundle
« Odpověď #2 kdy: Únor 29, 2012, 00:16:16 »
jojo, zkoušel jsem restartovat všechno hardwarovýho. V softwarovým nastavení jsem zkoušel všechno, co se mi zdálo aspoň trochu logický. Ale po vypnutí firewallu a msecu už mi nic nenapadá, co by to mohlo dělat. We win aspon Tor relay chvíli běžel, ale v Mageie teď ani neškytne. Podle mýho může bejt chyba taky na straně Toru jako sítě. Nevím, třeba chyba v ověřování funkčnosti portů nebo tak. Spíš jestli s něčím podobným nemá nějaký uživatel Toru zkušenost třeba z dřívějška.