Autor Téma: [Vyřešeno]AMAROK- applet -analizér.  (Přečteno 579 krát)

Martin Krč

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
[Vyřešeno]AMAROK- applet -analizér.
« kdy: Říjen 12, 2016, 07:42:12 »
Dobrý den
Nejde mi applet analizátor v Amaroku. Zkoušel jsem jeho různá nastavení jak samotného appletu tak Amaroku a nic.Systém je plně aktualizován.
 Děkuji Martin

EDIT: [Vyřešeno]
« Poslední změna: Říjen 17, 2016, 18:00:46 od Yullaw »

Yullaw

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 692
  • Karma: +46/-0
    • Zobrazit profil
Re:AMAROK- applet -analizér.
« Odpověď #1 kdy: Říjen 13, 2016, 19:32:09 »
Jaká verze Mageie? Jaká verze Amaroku? Jaký applet k Amaroku? Postup instalace? Chybí spousta bodů!

Mageia 5.1 (64bit), KDE 4.14.5, kernel 4.4.39-desktop-1.mga5
Notebook Acer Aspire E1-571G
CPU:Intel® Core i5-3230M 2.6GHz, GPU:Intel+nVidia Optimus GeForce 710M

Martin Krč

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:AMAROK- applet -analizér.
« Odpověď #2 kdy: Říjen 15, 2016, 08:42:30 »
Píšu že systém je plně updatován .Tedy KDE 4.14 ,Mageia 5 ,Amarok 2.8,0 Applet je součástí Amaroku a jmenuje se Analyzátor. Zkoušel jsem ho různě nastavit ,ale při přehrávání skladeb  se nepohybuje.
Jinak Amarok funguje v pořádku.
Martin

lukas.v1

  • Jr. Member
  • **
  • Příspěvků: 90
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AMAROK- applet -analizér.
« Odpověď #3 kdy: Říjen 16, 2016, 15:48:36 »
Ahoj.
Nainstaluj balík phonon-gstreamer.
Kromě toho se hodí různé ostatní balíky gstreameru. Obsahují kodeky.
Spusť aplikaci "Nastavení systému" a klikni na Multimédia.
Přejdi na kartu Implementace a posuň gstreamer nahoru.

To, co tam je navíc, tam můžeš klidně nechat. Navíc může být např. vlc (v balíku phonon-vlc). Balíky phonon tedy požadují některé multimediální aplikace.

Pak se znovu přihlas.

Martin Krč

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:[Vyřešeno] AMAROK- applet -analizér.
« Odpověď #4 kdy: Říjen 17, 2016, 17:57:51 »
Moc děkuji to co si napsal pomohlo. Analyzátor nyní funguje perfektně. :-)  Dík.

EDIT: [Vyřešeno]
« Poslední změna: Říjen 17, 2016, 18:00:18 od Yullaw »