Zdravím Vás.
Nedávno se mi začala dít poměrně nepříjemná věc (bohužel opravdu netuším z jakého důvodu). Mám ve svém počítači nainstalován Dropbox, který dosud bez problému fungoval. Nevím co se stalo, ale nyní se mi při každém přihlášení do prostředí KDE automaticky začne stahovat Dropboxův démon (vyskočí dialog "Stahuji dropboxův démon") jako kdybych spouštěl Dropbox poprvé (používám Kfilebox). To by ani tak nevadilo, kdyby se mi po dokončení stahování a vybrání tlačítka "Run GTK based installer" Dropbox neukončil a neodmítal se spustit.
Zkoušel jsem Kfilebox spustit i pod jiným uživatelem, kde doposud spuštěn nebyl, ale dosáhl jsem stejného výsledku.
Také jsem zkoušel přejít do složky
~/.dropbox-dist, kde jsem spustil soubor
dropboxd. Výsledek je takový, že Dropbox asi na 5 vteřin naběhne, ale pak se opět vypne, bohužel bez jakéhokoliv výstupu do terminálu.
Následně jsem zkusil složku
~/.dropbox-dist stáhnout pomocí
wget dle návodu na oficiálních stránkách, ale výsledek je stejný. Zkusil jsem i smazat složky
~/.dropbox,
~/.dropbox-dist a
~/Dropbox, ale výsledek je opět stejný.
Ještě jsem zkusil spustit Kfilebox z terminálu, kde jsem dostal tuto chybu:
~/.dropbox/[config.db,dropbox.db] was not found
Když jsem zkusil použít místo Kfilebox Nautilus-Dropbox a spustit Dropbox pomocí příkazu
dropbox, napsalo mi to "Starting Dropbox...Done!", ale po 5 vteřinách se Dropbox opět vypnul.
Dle oficiálních stránek jsem zkusil unlinkovat své zařízení přes webové rozhraní, ale opět se stalo to samé.
Už opravdu netuším co s tím, ale Dropbox ke své práci potřebuji a tak bych tento problém velice rád vyřešil.
Předem Vám děkuji za Vaše rady.
EDIT:[Vyřešeno]