Autor Téma: k dispozici RAM  (Přečteno 2551 krát)

tomyp

  • Jr. Member
  • **
  • Příspěvků: 77
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
k dispozici RAM
« kdy: Září 11, 2011, 10:26:48 »
Mám dva moduly DDR400 512. Pokud je někdo potřebujete dejte vědět, jinak poletí do popelnice.
MGA 4 64bit KDE
Smrt a daně jsou jisté, daně jistější

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +16/-1
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:k dispozici RAM
« Odpověď #1 kdy: Září 11, 2011, 10:40:57 »
Stare moduly ram jsou celkem drahe. Doporucuji aukro, budes se mozna divit! (Samozrejme, pokud se nikdo neozve tady na foru)
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru


Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky

paur

  • Jr. Member
  • **
  • Příspěvků: 89
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
    • blog
Re:k dispozici RAM
« Odpověď #2 kdy: Září 11, 2011, 19:00:04 »
Před týdnem jsem rozšiřoval na jednom starém PC RAM na 512 MB. Klidně by snesla i víc, jestli to tedy podporuje. Zkusím to zjistit, teď jsem mimo domov.

Rellik

  • Sr. Member
  • ****
  • Příspěvků: 263
  • Karma: +1/-2
  • Kubuntu/64bit
    • Zobrazit profil
    • dv-foto.cz
Re:k dispozici RAM
« Odpověď #3 kdy: Září 11, 2011, 19:02:58 »
Já bych se jich ujal. Kdyžtak kontakt: rellik@email.cz
Kubuntu/64bit / Intel Core i3 @3,5GHz, 16Gb ram, intel HD Graphics 4600, HDD 1Tb (data) + 128Gb SSD (system)

tomyp

  • Jr. Member
  • **
  • Příspěvků: 77
  • Karma: +2/-0
    • Zobrazit profil
Re:k dispozici RAM
« Odpověď #4 kdy: Září 17, 2011, 07:07:39 »
Již vyřízeno.
MGA 4 64bit KDE
Smrt a daně jsou jisté, daně jistější