Autor Téma: máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?  (Přečteno 5380 krát)

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
potřeboval bych naistalovat tento prográmek a nedaří se mito, poradí mi někdo prosím?
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +16/-1
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #1 kdy: Leden 22, 2013, 19:10:35 »
Kvuli datovym schrankam? Zkus aplikaci datovka .Nepomuze??
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru


Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #2 kdy: Leden 22, 2013, 19:21:29 »
zkusím, mě se konkrétně jedná o výkazy pro ČTÚ ;-)
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #3 kdy: Leden 22, 2013, 19:28:05 »
tak to nefunguje :-)
"jedná se o nepodporovaný formát .zfo"
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +16/-1
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #4 kdy: Leden 22, 2013, 21:13:54 »
Hmm, nevim presne, co je zfo, ale na ukolovnicku (redmine) pro tento projekt je zfo jiz 2 roky podporovano. Ackoli to vypada, ze to je pro export, nikoli import... Nevim, jak presne to ale funguje. Zkus se zeptat na projektu: https://labs.nic.cz/page/969/datovka/
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru


Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #5 kdy: Leden 23, 2013, 15:15:21 »
Děkuji zkusím :-)
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #6 kdy: Leden 23, 2013, 16:05:54 »
Tak před pár lety vyvinuli vlastní aplikaci, která se jmenuje ZFO Editor (https://labs.nic.cz/page/768/zfo-editor/), ale již ji nadále nepodporují a nelze zaručit 100% spolehlivost. Další možnost je 602 Form Filler, který lze nainstalovat i pod Linux (bohužel na pozadí běží přes wine a není příliš dobře integrovaný do prostředí) a měl by mít lepší kompatibilitu, protože pochází přímo od autorů formátu ZFO.
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

Yullaw

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 726
  • Karma: +50/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #7 kdy: Leden 26, 2013, 18:29:15 »
potřeboval bych naistalovat tento prográmek a nedaří se mito, poradí mi někdo prosím?

  • Mageia 1 - program by se mohl nainstalovat bez nějakých problémů, protože požadovaný soubor
    libaudiofile.so.0 existuje v balíčku libaudiofile0-0.2.7-3.mga1.i586.rpm v repozitáři Mageia Core.
  • Mageia 2 - v repozitářích Mageii 2 již požadovaný soubor libaudiofile.so.0 čili balíček chybí. Kontaktoval jsem vývojáře Software602, zda by bylo možné vytvořit balíček Software602_Form_Filler.rpm pro Mageiu 2. Odpověď byla taková, že bohužel zatím není v plánu přebalit balíčky pro novější verze OS Linuxu. Ale bylo doporučeno, aby se program nainstaloval s použitím --nodeps. Ok, program jsem nainstaloval takto:
Kód: [Vybrat]
urpmi --allow-nodeps Software602_Form_Filler.rpm
Takže stáhni Software602_Form_Filler.rpm, v konzoli přejdi do složky, kam jsi to stáhl a za použití stejného příkazu nainstaluj program.

Pak již pod uživatelem se spustí příkazem:
Kód: [Vybrat]
filler.sh
a nebo také ho najdeš v K-MenuKancelářVíceSoftware602 Form Filler

Program vyzkoušej, napiš funkčnost...

Mageia 6 (64bit), KDE Plasma 5.8.7, Kernel 4.9.56-desktop-1.mga6
Notebook Acer Aspire E1-571G
CPU:Intel® Core i5-3230M 2.6GHz, GPU:Intel+nVidia Optimus GeForce 710M

vichv

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 33
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:máte někdo skušenost s instalací Software602 Form Filler ?
« Odpověď #8 kdy: Leden 26, 2013, 21:14:33 »
velmi,ale velmi děkuji za návod :-)
mohu jen potvrdit, že takto nainstalováno funguje. Pro ty, kteří by chtěli Software602 Form Filler zkoušet spustit přes .wine - nefunguje!
Jedině viz popis víše FUNGUJE :-)
znovu děkuji za návod, perfektně funguje :-)
děkuji
IBM T400 DualCore 2,4GHz, RAM 4G
Mageia 6 - 32bit

Vítek5

  • Host
Re:máte někdo zkušenost s instalací Software602 Form Filler?
« Odpověď #9 kdy: Říjen 19, 2015, 16:00:34 »
Pro instalaci ve Fedoře >18 je třeba ignorovat závislosti pomocí příkazu RPM

Kód: [Vybrat]
rpm -i --nodeps Software602_Form_Filler.rpm
v YUMu se mi nepodařilo dostat se přes závislost na libaudiofile.so.0