Autor Téma: chyba v kontextovém menu plochy  (Přečteno 2881 krát)

rada

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 15
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:chyba v kontextovém menu plochy
« Odpověď #15 kdy: Duben 27, 2012, 18:57:25 »
uff... task kde nainstalovan a vše je jak má být. asi si budu muset dát bacha na to co bleachbitem odstřeluju.  díky za dobré rady. 8)

Joelp

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Příspěvků: 385
  • Karma: +10/-0
    • Zobrazit profil
    • Joelp's blog
Re:chyba v kontextovém menu plochy
« Odpověď #16 kdy: Duben 27, 2012, 23:30:50 »
možná by stálo za to podobné nástroje vůbec nepoužívat ;)

Peťoš

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 916
  • Karma: +16/-1
    • Zobrazit profil
    • Peťošův blog
Re:chyba v kontextovém menu plochy
« Odpověď #17 kdy: Duben 28, 2012, 01:42:06 »
možná by stálo za to podobné nástroje vůbec nepoužívat ;)
Bleachbit pouzivam dlouho a k plne spokojenosti. Nezda se mi, ze by delal takove veci, jako mazani nastaveni a rozhodne ne odebrani celeho KDE. Bleachbit je multiplatformni, a s RPM databazi vubec neumi pracovat. IMHO byla chyba trochu jinde. ;)
Do it or do not. There is no "try".
Nutné čtení pro všehny! Jak se ptát na fóru: http://wiki.mageia.cz/wiki:jak_se_ptat_na_foru


Peťošův repozitář je na adrese: http://petos.cz/rpms
Fotoblog: http://vzducholode.blogspot.com a http://petos.cz/category/fotky

rada

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 15
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:chyba v kontextovém menu plochy
« Odpověď #18 kdy: Květen 01, 2012, 20:47:47 »
asi jsem udelal vic bot najednou. bleachbit pod rootem a pak odstraneni sirotku bez kontroly toho co vlastne odstranuji. ja uz to priste neudelam.. :'(